Hotel "Obala" se nalazi na samoj obali mora u Rafailovićima. Rafailovići se nalaze na 3km od Budve i na 22km od aerodroma u Tivtu. Do Rafailovića se može doći iz pravca Hrvatske, Jadranskom magistralom preko Herceg Novog i Tivta. Iz pravca Srbije, nakon Podgorice možete skrenuti ka Cetinju ili nastaviti ka tunelu Sozina. U slučaju da skrenete ka Cetinju, nakon Cetinja nastavljate lijevo za Budvu, a na sledećoj raskrsnici, nakon spuštanja na Jadransku magistralu skrećete lijevo ka Bečićima i Rafailovićima. Ako putujete kroz tunel Sozina, nakon izlaska iz tunela skrećete lijevo ka Petrovcu, a posle Petrovca nastavljate još 14km do Rafailovića.

Zemlja čuda. Ćup pun najrazličitijeg blaga. Kao da se zaista, kako kaže legenda, bogu iznad Crne Gore pocijepala vreća kad je dijelio darove prirode, pa mu poispadale planine a i štošta drugo.

Geografi će, pak, reći da je ovo područje na jugu Evrope i Balkana, neveliko ali jedinstveno po raznovrsnosti, nastalo djelovanjem snažnih sila prirode u davna vremena. Silama ili slučajno, tek – ispalo je lijepo i neobično, veličanstveno.

Pročitaj više na montenegro.travel...